Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015

Διαδήλωση κατά του ΝΑΤΟ – Αλληλεγγύη στον λαό της Συρίας

Διαδήλωση κατά του ΝΑΤΟ – Αλληλεγγύη στον λαό της Συρίας

Την Πέμπτη 26 Νοεμβρίου, στις 19.00, στην πλατεία Συντάγματος, η οργάνωση Αλληλεγγύης "Save Syria from NATO", διοργανώνει συγκέντρωση κατά της επέμβασης του ΝΑΤΟ στη Συρία
Το πρόσφατο πολεμικό επεισόδιο στα σύνορα Συρίας και Τουρκίας είναι μια επικίνδυνη εξέλιξη, η αφορμή που καιρό ζητούσαν τόσο η Τουρκία όσο και οι άλλοι ιμπεριαλιστές, που κλιμακώνουν εδώ και πολύ καιρό την επέμβασή τους στα εσωτερικά της Συρίας με αιχμή του δόρατος τους αντικαθεστωτικούς που εξοπλίζουν και ενισχύουν. 
Τα σύνορά της Τουρκίας αποτελούν προπύργια όπου ανασυγκροτούνται και εφοδιάζονται οι ένοπλοι Σύροι και oι «ισλαμιστές μαχητές» του ISIS, που επιδιώκουν την πτώση του Άσαντ. Καθόλου τυχαία το ΝΑΤΟ και όλες οι κυβερνήσεις ιμπεριαλιστικών χωρών έσπευσαν να συμπαρασταθούν στην Τουρκία και να αξιοποιήσουν το περιστατικό για να εντείνουν τις πιέσεις.
Η Συρία βρίσκεται στο στόχαστρο του ιμπεριαλισμού ως μέρος ενός ευρύτερου σχεδίου που περιλαμβάνει και το Ιράν, τη γεωστρατηγικής σημασίας ευρεία Μέση Ανατολή και τον τεράστιο φυσικό και ενεργειακό της πλούτο.
Ο λαός της ματώνει , δολοφονείται στα ερείπια των συριακών πόλεων ή πνίγεται στα νερά της Μεσογείου.
Σώστε τον συριακό λαό, σταματήστε την επέμβαση του ΝΑΤΟ στη περιοχή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου